Warning: include(/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84
Instalatii termice si sanitare - Case si Cabane
Contacteaza-ne +4 0760 500 241
Program de lucru 08:00 - 16:00
Trimite-ne un e-mail office@ecasesicabane.ro

Instalatii termice si sanitare

Am reusit sa aducem impreuna cei mai buni ingineri, specialisti in conceperea instalatiilor termice si sanitare de ultima generatie. Dam o atentie deosebita executiei acestor instalatii, intr-o perioada in care mediul natural trebuie protejat si prin folosirea energiilor alternative ce genereaza costuri mici de exploatare.

Puncte de plecare

Fiabilitatea si reducerea costurilor de exploatare sunt prioritatile noastre in realizarea sistemelor de incalzire si apa calda pentru locuinta sau biroul dumneavoastra.

Echipa noastra a realizat cu succes sisteme de incalzire pentru cateva sute de imobile. Folosind materiale de cea mai buna calitate pentru realizarea proiectelor noastre, asiguram un grad superior de fiabilitate si confort. Astfel, sistemele noastre de incalzire folosesc trasee termice din polipropilena sau polipropilena reticulara, sudate pentru o mai buna rezistenta in timp. In functie de resursele existente in fiecare locatie – gaz natural, energie electrica etc. – gasim cea mai potrivita solutie.

Folosind echipamente de ultima generatie, punem in opera instalatii termice clasice, cu distributii moderne si radiatoare sau instalatii cu pardoseli sau pereti radianti. Suntem la curent cu cele mai moderne inovatii in domeniu si avem la dispozitie specialisti capabili sa transpuna in realitate sisteme moderne in care radiatoarele nu mai sunt neaparat solutia pentru incalzirea dumneavoastra.

Energii alternative

Cunoastem si consideram fireasca dorinta tuturor de a proteja mediul inconjurator prin consumuri din ce in ce mai mici si folosirea de energii alternative.

Inginerii nostri concep sisteme de incalzire a aerului sau apei din locuinta dumneavoastra care folosesc energiile existente local. Astfel, putem monta sisteme ce contin pompe de caldura, boilere cu panouri solare sau alte sisteme moderne.

Documentatie

Sistemi Radianti a Pavimento - ICMA S.p.A.

Panel heating system with mats for homes (wall heating) - perfect comfort

oricand e loc pentru mai bine Aveti deja un proiect?

Daca ati discutat deja cu un architect sau ati schitat impreuna cu familia modul in care doriti sa arate casa dumneavoastra este foarte bine. Nu trebuie decat sa luati legatura telefonic sau prin e-mail cu noi pentru a obtine mai multe informatii despre realizarea proiectului dumneavoastra. Adaptarea arhitecturii oricarui proiect la sistemul nostru constructiv este gratuita! Va asteptam!

Obtineti o estimare!