Warning: include(/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84
Instalatii electrice - Case si Cabane
Contacteaza-ne +4 0760 500 241
Program de lucru 08:00 - 16:00
Trimite-ne un e-mail office@ecasesicabane.ro

Instalatii electrice

Suntem gata sa proiectam si sa punem in practica instalatia electrica cea mai potrivita posibilitatilor din teren si nevoilor dumneavoastra. Folosim materiale de cea mai buna calitate si specialisti capabili sa execute cu responsabilitate instalatii electrice moderne. Avem disponibile sisteme “smart home” menite sa va puna la dispozitie cel mai modern sistem, capabil sa monitorizeze si sa minimalizeze consumul de energie electrica. Avem o larga experienta in executarea instalatiilor electrice pentru structuri din lemn.

Un simplu bec aprins

O instalatie electrica corect conceputa si executata este cea care va va da siguranta si confortul in exploatare. Concepem cu atentie instalatiile electrice ce urmeaza sa deserveasca imobilele noastre.

Exista foarte multe moduri de a face un bec sa se aprinda. In consecinta, exista foarte multe moduri de a amplasa fire electrice prin locuinta sau biroul dumneavoastra. O corecta dimensionare a conductorilor, o buna calitate a acestora si mai ales un mod sigur de a face legaturile intre acestia sunt principiile ce ar trebui sa stea la baza executarii oricarei instalatii. In consecinta, am dezvoltat un sistem flexibil de realizare a instalatiilor electrice care se poate mula perfect pe nevoile si bugetul dumneavoastra disponibil.

Un bec aprins in siguranta sau stins la timp

Cand vorbim despre instalatii electrice ale unui imobil, in special in cazul imobilelor cu structuri din material combustibil, asa cum este lemnul, o atentie deosebita trebuie acordata modului de concepere si de punere in opera a acestora.

In primul rand trebuie alese materiale de calitate – cabluri ce includ conductori bara sau multifilari (litati). Folosim conductori de buna calitate alaturi de tuburi protectoare ignifugate. Respectam principiile de baza ale instalatiilor electrice – nu intrerupem conductorii mai mult decat este necesar. Nu aducem conductorii in contact direct cu structurile imobilelor, fie ele clasice sau din lemn. Modul in care realizam legaturile este cel mai simplu si corect folosit in intreaga lume – sudura folosind cositorul. Cutia disjunctoarelor (tabloul de sigurante) este cea care trebuie sa asigure siguranta in exploatare.

In cateva cuvinte, instalatiile electrice realizate de noi contin exact cate disjunctoare este nevoie, exact cate trasee electrice este nevoie, leaga conductorii prin sudura cu cositor, nu intrerup conductorii decat in tabloul de sigurante sau in dozele de legatura care nu sunt in contact cu elementele combustibile. Toate acestea dau garantia sigurantei in exploatare si a fiabilitatii unei instalatii electrice performante.

Realizam deasemenea instalatii de curenti slabi (televiziune, internet etc.) si automatizari complexe, aferente caselor semiinteligente, inteligente sau chiar pasive. Putem face in asa fel ca boilerul dumneavoastra electric sau sistemul de incalzire ce foloseste energia electrica sa functioneze cu consumuri minime de energie, putem face ca obloanele dumneavoastra sa se inchida pentru a va proteja mobilierul sau ferestrele dumneavoastra de mansarda sa se inchida cand incepe ploaia in mod automat. Putem deasemenea sa va inlocuim clasicele intrerupatoare cu ecrane „touch screen” ce pot avea comenzi multiple pentru iluminat, incalzire, ventilatie sau sisteme de securitate.

Documentatie

VIKI Knows - Intelligent Home Automation System

What is a Smart Home?

oricand e loc pentru mai bine Aveti deja un proiect?

Daca ati discutat deja cu un architect sau ati schitat impreuna cu familia modul in care doriti sa arate casa dumneavoastra este foarte bine. Nu trebuie decat sa luati legatura telefonic sau prin e-mail cu noi pentru a obtine mai multe informatii despre realizarea proiectului dumneavoastra. Adaptarea arhitecturii oricarui proiect la sistemul nostru constructiv este gratuita! Va asteptam!

Obtineti o estimare!