Warning: include(/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84
Finisaje personalizate - Case si Cabane
Contacteaza-ne +4 0760 500 241
Program de lucru 08:00 - 16:00
Trimite-ne un e-mail office@ecasesicabane.ro

Finisaje personalizate

Dam o atentie deosebita clientilor nostri, punandu-le la dispozitie posibilitatea de a crea finisaje unicat pentru spatiile lor. Astfel, suntem in masura sa cream propriul dumneavoastra finisaj, dimensionat si modulat special pentru spatiul de care aveti nevoie. Atelierele noastre sunt gata sa produca lambriuri, dusumele de interior si exterior, balustrade si maini curente, trepte si contratrepte, usi si ferestre personalizate. Deasemenea, elementele din lemn care sunt sau nu sunt vizibile, grinzile sau stalpii de la terasa dumneavoastra sau din interior, pot fi din lemn stratificat, material cu o mai mare rezistenta si durabilitate decat lemnul brut si de o frumusete aparte.

Frumusetea individualizarii

Nu suntem producatori de materiale pentru finisaje. Drept care probabil ca nu am putea sa producem mii sau zeci de mii de metri de lambriuri, dusumele sau fereste si nici nu ne propunem asta.

Putem insa sa producem cantitati indeajuns de mari pentru a personaliza locuinta dumneavoastra. Avem la dispozitie utilaze performante, capabile sa produca dusumele de exterior (deck) pentru terasa dumneavoastra, lambriuri sau alte elemente menite sa personalizeze interioare sau exterioare. Producem deasemenea elementele de lemn stratificat, material superior estetic si fizic care sa dea un aspect aparte elementelor vizibile.

Obisnuim sa ne fabricam singuri plintele, pervazurile, balustradele sau mainile curente de care avem nevoie pentru finisarea deosebita a unei locuinte. Aceste elemente sunt de cele mai multe ori unicat.

Mijloace tehnice

Pentru a avea la dispozitie tot ce este necesar, am achizitionat utilaje performante, automatizate – ferastraie circulare, pendulare, freze, prese care ne dau posibilitatea sa producem pentru dumneavoastra cateva elemente de cea mai buna calitate:

 • Deck (dusumea de exterior pentru terase si piscine)
 • Lambriu din lemn
 • Rame si elemente structural din lemn stratificat
 • Obloane de interior sau exterior pentru ferestre si usi
 • Balustrade
 • Maini curente pentru balustrade
 • Trepte si contratrepte
 • Blaturi din lemn pentru glafuri de ferestre
 • Plinte si pervazuri din lemn pentru pardoseli
 • Elemente decorative din lemn pentru terase si balcoane
 • Usi de interior si exterior
 • Ferestre din lemn stratificat

Echipa noastra de proiectanti este gata sa prevada dispunerea acestor elemente in imobilul dumneavoastra pentru a obtine un aspect placut.

Documentatie

Wooden lounger chair

Curved bench

oricand e loc pentru mai bine Aveti deja un proiect?

Daca ati discutat deja cu un architect sau ati schitat impreuna cu familia modul in care doriti sa arate casa dumneavoastra este foarte bine. Nu trebuie decat sa luati legatura telefonic sau prin e-mail cu noi pentru a obtine mai multe informatii despre realizarea proiectului dumneavoastra. Adaptarea arhitecturii oricarui proiect la sistemul nostru constructiv este gratuita! Va asteptam!

Obtineti o estimare!