Warning: include(/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84
Case modulare - Case si Cabane
Contacteaza-ne +4 0760 500 241
Program de lucru 08:00 - 16:00
Trimite-ne un e-mail office@ecasesicabane.ro

Case modulare

Compania noastra detine mai multe sisteme de case modulare, concepute de arhitectii nostri, menite sa raspunda celor mai variate necesitati. Astfel, gama larga de suprafete utile, flexibilitatea de asamblare si exactitatea in executia subansamblelor fabricate de noi, va pot pune la dispozitie case de la 18 la 416 mp, cu aspect rustic sau modern, cu acoperisuri in panta sau in terasa.

Game de case modulare

Incercand sa vina in sprijinul dumneavoastra in alegerea celei mai potrivite locuinte, arhitectii nostri au pus la punct cateva serii de locuinte modulare economice, care sa va ofere o maxima flexibilitate in ceea ce priveste dimensiunea si configuratia cea mai potrivita. O atentie speciala a fost data si aspectului exterior.

Astfel, avem la dispozitie 3 game de case modulare, plecand de la aspectul exterior si modul de alcatuire al structurii:

  • gama rustic (cu aspect traditional)
  • gama clasic (cu aspect actual)
  • gama modern (cu aspect futurist)

Fiecare dintre aceste game de case modulare ofera posibilitatea alegerii numarului de nivele, suprafetei dorite, numarului de dormitoare dorit, numarului de bai sau unei bucatarii inchise sau deschise.

De ce sa alegem o casa modulara?

Alegerea unei case din gama noastra de case modulare din lemn are cateva avantaje de necontestat. Existenta unui proiect deja realizat ar fi primul dintre ele. Cu totii stim ca proiectarea este un proces minutios care necesita timp si resurse materiale. In cazul caselor noastre modulare din lemn, suntem gata acum sa va punem la dispozitie un proiect complet. In cazul semnarii unui contract de executie cu firma noastra, acest proiect este gratuit!
Un alt important avantaj al alegerii unei case modulare din lemn este costul mai scazut. Specialistii nostri au avut in vedere si o eficientizare a resurselor folosite la construirea acestor case, minimalizand costurile si folosind elemente dintre cele mai uzuale. Eliminand posibilele pierderi si folosind productia de serie in realizarea elementelor, reusim sa fim mai eficienti alaturi de dumneavoastra si sa va oferim un pret mult mai bun.
Pentru a obtine catalogul nostru si a beneficia de pretul special al caselor noastre modulare din lemn incepand cu 12700 EURO la cheie, nu trebuie dacat sa ne contactati si sa solicitati catalogul de case modulare.

Agremente tehnice

Download .pdf fileDocument size: 32kbDownload .doc fileDocument size: 46kb

oricand e loc pentru mai bine Aveti deja un proiect?

Daca ati discutat deja cu un architect sau ati schitat impreuna cu familia modul in care doriti sa arate casa dumneavoastra este foarte bine. Nu trebuie decat sa luati legatura telefonic sau prin e-mail cu noi pentru a obtine mai multe informatii despre realizarea proiectului dumneavoastra. Adaptarea arhitecturii oricarui proiect la sistemul nostru constructiv este gratuita! Va asteptam!

Obtineti o estimare!