Warning: include(/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84
Servicii - Case si Cabane
Contacteaza-ne +4 0760 500 241
Program de lucru 08:00 - 16:00
Trimite-ne un e-mail office@ecasesicabane.ro

Constructia caselor din lemn

Folosind cel mai avansat sistem de constructie a caselor din lemn – “wood frame structure”, suntem in masura sa punem in practica proiecte dintre cele mai complexe, care raspund cerintelor dumneavoastra.

Vezi mai mult...

Izolatii termice pentru case pasive

Alaturi de calitatea executiei, materialele pe care le folosim pentru izolarea caselor sunt dintre cele de ultima generatie, asigurand ulterior costuri minime in exploatare, care, impreuna cu sisteme performante..

Vezi mai mult...

Case modulare

Compania noastra detine mai multe sisteme de case modulare, concepute de arhitectii nostri, menite sa raspunda celor mai variate necesitati.

Vezi mai mult...

Finisaje personalizate

Dam o atentie deosebita clientilor nostri, punandu-le la dispozitie posibilitatea de a crea finisaje unicat pentru spatiile lor.

Vezi mai mult...

Instalatii electrice

Suntem gata sa proiectam si sa punem in practica instalatia electrica cea mai potrivita posibilitatilor din teren si nevoilor dumneavoastra.

Vezi mai mult...

Instalatii termice si sanitare

Am reusit sa aducem impreuna cei mai buni ingineri, specialisti in conceperea instalatiilor termice si sanitare de ultima generatie.

Vezi mai mult...

[/images_group_image]

Renovarea casei

Cu specializare in domeniul reabilitarilor structurale si de finisaje, proiectantii nostri sunt gata sa propuna cea mai buna solutie pentru renovarea de care aveti nevoie.

Vezi mai mult...

oricand e loc pentru mai bine Aveti deja un proiect?

Daca ati discutat deja cu un architect sau ati schitat impreuna cu familia modul in care doriti sa arate casa dumneavoastra este foarte bine. Nu trebuie decat sa luati legatura telefonic sau prin e-mail cu noi pentru a obtine mai multe informatii despre realizarea proiectului dumneavoastra. Adaptarea arhitecturii oricarui proiect la sistemul nostru constructiv este gratuita! Va asteptam!

Obtineti o estimare!