Warning: include(/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home/ecasesnh/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/ecasesnh/public_html/wp-settings.php on line 84
Proiecte - Case si Cabane
Contacteaza-ne +4 0760 500 241
Program de lucru 08:00 - 16:00
Trimite-ne un e-mail office@ecasesicabane.ro

Proiecte realizate Va prezentam o parte din proiectele noastre

Pensiune, Cosoba, Romania, 2013

Resedinta Ionescu, Giurgiu, Romania, 2012

Resedinta Tudor, Giurgiu, Romania, 2014

Scoala, Vandeuvre, Canton Geneva, Elvetia, 2017

Cabana, Valea Iasului, Arges, Romania, 2016

Resedinta, Zimnicea, Romania, 2007

Paraclis, Bucuresti, Romania, 2016

Resedinta Lungu, Ialomita, Romania, 2015

Renovare Apartament in Vila, Bucuresti, 2014

Dar nu am terminat

Am realizat peste 100 de proiecte

Vezi istoricul companiei nostre

Ce putem face pentru dumneavoastra?

01

Constructia caselor din lemn

Folosind cel mai avansat sistem de constructie a caselor din lemn – “wood frame structure”, suntem in masura sa punem in practica proiecte dintre cele mai complexe, care raspund cerintelor dumneavoastra. Casele din lemn sunt fabricate in atelierele noastre dotate cu utilaje moderne, garantand astfel o inalta calitate si un grad superior de confort.

02

Izolatii termice pentru case pasive

Alaturi de calitatea executiei, materialele pe care le folosim pentru izolarea caselor sunt dintre cele de ultima generatie, asigurand ulterior costuri minime in exploatare, care, impreuna cu sisteme performante de incalzire si inchideri moderne, pot forma asazisele case pasive. Utilizam cu succes izolatii mixte, formate din polistiren grafitat, vata bazaltica, celuloza, spume poliuretanice si spuma de inalta densitate. Impreuna, acestea pot da un grad de izolare care sa scada consumul de energii conventionale la sub 10% din cel tipic caselor traditionale.

03

Case modulare

Compania noastra detine mai multe sisteme de case modulare, concepute de arhitectii nostril, menite sa raspunda celor mai variate necesitati. Astfel, gama larga de suprafete utile, flexibilitatea de asamblare si exactitatea in executia subansamblelor fabricate de noi, va pot pune la dispozitie case de la 18 la 416 mp, cu aspect rustic sau modern, cu acoperisuri in panta sau in terasa. Aveti deja un proiect? Telefonati specialistului nostru.

04

Renovarea casei

Cu specializare in domeniul reabilitarilor structurale si de finisaje, proiectantii nostri sunt gata sa propuna cea mai buna solutie pentru renovarea de care aveti nevoie. Echipa noastra policalificata este in masura sa execute lucrari dintre cele mai complexe, de la subzidiri pentru fundatii, injectari ale fisurilor structural, pana la un simplu montaj al unui dus sau al unui parchet laminat.

05

Placaje ceramice

Avem la dispozitie specialisti in placajele cu gresie si faianta dar si cu diverse tipuri de piatra naturala si artificiala. Utilajele si instrumentele pe care le folosim, precum si materialele de buna calitate, sunt garantia unei lucrari frumoase si durabile.

06

Instalatii termice si sanitare

Am reusit sa aducem impreuna cei mai buni ingineri, specialisti in conceperea instalatiilor termice si sanitare de ultima generatie. Dam o atentie deosebita executiei acestor instalatii, intr-o perioada in care trebuie acordata o mare atentie protectiei mediului, energiilor alternative dar si costurilor mici de exploatare.

07

Instalatii electrice

Suntem gata sa proiectam si sa punem in practica instalatia electrica cea mai potrivita posibilitatilor din teren si nevoilor dumneavoastra. Folosim materiale de cea mai buna calitate si specialisti capabili sa execute cu responsabilitate instalatii electrice moderne. Avem disponibile sisteme “smart home” menite sa va puna la dispozitie cel mai modern sistem, capabil sa monitorizeze si sa minimalizeze consumul de energie electrica. Avem o larga experienta in executarea instalatiilor electrice pentru structuri din lemn.

08

Finisaje personalizate

Dam o atentie deosebita clientilor nostri, punandu-le la dispozitie posibilitatea de a crea finisaje unicat pentru spatiile lor. Astfel, suntem in masura sa cream propriul dumneavoastra finisaj, dimensionat si modulat special pentru spatiul de care aveti nevoie. Atelierele noastre sunt gata sa produca lambriuri, dusumele de interior si exterior, balustrade si maini curente, trepte si contratrepte, usi si ferestre personalizate. Deasemenea, elementele din lemn care sunt sau nu sunt vizibile, grinzile sau stalpii de la terasa dumneavoastra sau din interior, pot fi din lemn stratificat, material cu o mai mare rezistenta si durabilitate decat lemnul brut si de o frumusete aparte.

avem cea mai buna echipaPuteti conta pe noi

Citand un slogan de succes ce poate parea un cliseu va spunem cu responsabilitate ca, in mainile noastre, imobilul pe care vi-l doriti va parcurge tot drumul de la idee la cheie.
Astfel, va oferim servicii de proiectare de specialitate pentru cladirii de locuinte unifamiliale sau multifamiliale, imobile de birouri sau institutii. Avem experienta si in proiectarea cladirilor cu functiuni ecleziastice. Deasemenea va putem oferi asistenta si in obtinerea documentelor necesare construirii – Certificat de Urbanism, Avize legale, Autorizatii de Construire.
Speram sa optati pentru o cladire cu structura din lemn. In felul acesta o sa protejati mediul inconjurator prin folosirea unui material natural, prin inlaturarea pierderilor si mizeriei de pe santier si nu in ultimul rand veti vedea mai repede rezultatele si veti plati mai putin. Suntem aici pentru a intocmi imediat un plan de executie a imobilui dumneavoastra, cu costuri si termene clare de executie.
Imobilele executate de noi beneficiaza de garantii de buna executie. Echipa noastra poate remedia orice eventuala imperfectiune ce afecteaza confortul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Citeste mai multe "Despre Noi"